Problems posting?

  • Jax
  • Jax's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Faculty
  • Faculty
  • Academy Principal
  • Posts: 14803
  • Thank you received: 1840

Jax created the topic: Problems posting?

Is anyone having intermittent issues posting? I am getting a 406 error replying to my own training journal, but I could send private messages. So, if you are having problems, drop me a private message. I'm still going to put in a support ticket, since this might be on the server side. But the more info I have helps. Thanks!
#40944

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Kol Drake
  • Kol Drake's Avatar
  • Offline
  • Faculty
  • Faculty
  • koldrake55@yahoo.com
  • Posts: 4102
  • Thank you received: 1826

Kol Drake replied the topic: Problems posting?

test test test --- Thursday July 10 @ 10:21pm local time (Central)

:stars


*****

this posted with minimal wait time and no visible issues.
#40945

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Jax
  • Jax's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Faculty
  • Faculty
  • Academy Principal
  • Posts: 14803
  • Thank you received: 1840

Jax replied the topic: Problems posting?

It might be a very specific issue. I hope it is actually, simply because that will keep things working for everyone else. I put in a ticket for the post I keep having the problem with. Maybe they'll figure it out soon.
#40946

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Kol Drake
  • Kol Drake's Avatar
  • Offline
  • Faculty
  • Faculty
  • koldrake55@yahoo.com
  • Posts: 4102
  • Thank you received: 1826

Kol Drake replied the topic: Problems posting?

Now... I did have something like this happen when I was posting responses to the 'Birds and Bees' thread. There was something in the paragraphs that the system just would not accept. I ended up taking stuff I had done in a word processing program and running reformats and even re-writing whole sections but it kept crashing. I finally had to just add it as an attachment. And when that was used as a 'cut and paste' -- it made the same 406 response.

So, first guess would be some hidden formatting code or character from a cut and paste or word processing formatting deal that might be glitching the 'post this' transmission.
#40947

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Jax
  • Jax's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Faculty
  • Faculty
  • Academy Principal
  • Posts: 14803
  • Thank you received: 1840

Jax replied the topic: Problems posting?

yeah, that's what I thought, but the only formatting was a link that doesn't transfer over with straight cut and paste. So it's strange. It would be nice if it just said what it didn't accept. ;-)
#40948

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.075 seconds